BOKSAČKA REVIJA – U čast „Bljesku“ i novogradiškim sportskim uspjesima

Datum objave: 28. 4. 2019. | Kategorija: Sport

NOVA GRADIŠKA – Uz natjecanje u kuhanju čobanca, a potom i cjelovečernji koncert domoljubnih pjesama, Grad Nova Gradiška i Turistička zajednica, u čast „Bljeska“ u ponedjeljak, 29.travnja, pripremaju Boksačku reviju.Ovisno o vremenskim prilikama, vidimo se ili u Društvenom domu ili na Cvjetnom trgu od 18 sati.

Želeći oživjeti sjećanje na nekada slavne godine novogradiškog boksa i pokloniti se „Bljesku“, vojno redarstvenoj akciji posebnog značaja za Novu Gradišku i Brodsko posavsku županiju, uz, sada već tradicionalno natjecanje u kuhanju čobanca, a potom i cjelovečernji koncert, Grad i Turistička zajednica, ove će godine, u suradnji s Hrvatskim boksačkim savezom, po prvi puta, u ponedjeljak, 29.travnja, organizirati Boksačku reviju. Riječ je o revijalnim mečevima poznatih hrvatskih boksača, prvom ovakvom događaju od priznanja Republike Hrvatske, na kojem će se predstaviti i novogradiški boksački reprezentativac, Filip Poturović i sve uspješnija, mlada boksačica Lorena Savi.

Prema planu organizatora, ovisno o vremenskim prilikama, boksačka će revija „startati“ u 18 sati u prostoru Društvenog doma ili u središtu grada, na Cvjetnom trgu.

TEKST: S. T.       FOTO: plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn