BODYBUILDING KLUB BODY ART IMA NOVOG DRŽAVNOG PRVAKA – Robert Majić juniorski prvak Hrvatske u bodybuildingu

Datum objave: 09. 6. 2015. | Kategorija: Sport

Poreč1

POŽEGA – Dvoje članova Bodybulding kluba Body Art nastupilo je prošli vikend na državnom prvenstvu u bodybuildingu održanom u Poreču. Robert Majić iz Slavonskog Broda prvak je Hrvatske u jedinstvenoj juniorskoj kategoriji bodybuildinga, a u seniorskoj kategoriji “classic bodybuilding” osvojio je drugo mjesto. Barbara Pavek nastupila je prvi puta u kategorij “bikini”, ušla je u finale i osvojila je šesto mjesto. Uspjeh je veći time što su oboje prvi puta odradili pripreme i izašli na natjecanje.

“Kao trener ja sam jako zadovoljan sportskim pristupom ovo dvoje mladih, sjajnih natjecatelja i siguran sam kako je pred njima odlična sportska budućnost. Iznimno sam zadovoljan Robertovim ostvarenim rezultatom i njegovom formom. Pobjedio je sve prvake, između ostalog i Požežanina Olivera Franjića, prošlogodišnjeg prvaka koji je bio treći. U svojoj kategoriji imao je protiv sebe ljude koji su 30 kilograma teži, najbliži natjecatelj je bio deset kilograma teži od njega, ali Robert je pobjedio jer je bio fantastično pripremljen,”rekao je trener Bodybuilding kluba Body Art, Robert Međugorac.

Barbara Pavek nastupila je prvi puta u kategorij Bikini-juniori, ušla je u finale i osvojila je šesto mjesto. “S obzirom da je ovo prvi puta vidjeli smo što treba napraviti za ubuduće i vjerujem da će na sljedećim natjecanjima puno bolje proći. Imati ćemo godinu dana priprema za sljedeće državno prvenstvo. Želim joj čestitati što je kompletno sportski odradila pripreme koje nije jednostavno proći,”  naglasio je trener Međugorac, uz osvrt na organizaciju natjecanja.

“Ovo državno prvenstvo u Bodybuildingu bilo je najmasovnije do sada, nastupilo je preko 100 natjecatelja i bilo je iznimno dobro organizirano. Zahvalio bih Daliboru Jakovčiću i organizatorima iz Poreča koji su to digli na jedan vrhunski nivo. Sada ćemo se zasluženo odmoriti, a 27. i 28. lipnja imamo natjecanje iz bench pressa i mrtvog dizanja u powerliftingu,” rekao je Robert Međugorac.

TEKST: Tomislav Milanović   FOTO: BBK Body Art

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn