BODY ART POŽEGA – Veliki uspjeh Požežanina Daria Stankovića na državnom prvenstvu

Datum objave: 23. 5. 2016. | Kategorija: Sport

robi 2

ZAGREB/POŽEGA –  Na 19. Hrvatskom prvenstvu u  bodybuildingu i fitnessu za muškarce i žene održanom proteklog vikenda u Zagrebu, član Bodybuilding kluba Body Art Požega, Dario Stanković osvojio je izvrsno treće mjesto. Dario se natjecao u zahtjevnoj kategoriji bodybuilding classic, a medalju je osvojio u jakoj konkurenciji natjecatelja među kojima su bili višestruki državni i svjetski prvaci.

“Bio je jako veliki broj natjecatelja,  a naš klub predstavljao je Dario. To mu je bio prvi nastup na državnom natjecanju i smatram kako ova medalja ima zlatni sjaj. Odlično je odradio natjecanje, nije pokazao ni malo nesigurnosti, naprotiv bio je sjajan na pozornici i ponosan sam što sam imao priliku tenirati takvog natjecatelja. Vrlo smo zadovoljni i idemo dalje,”  rekao je trener Bodybuilding kluba Body Art Robert Međugorac.

robi

U klubu se sada spremaju za natjecanje u powerliftingu koje će se održati 25. lipnja u Đurđevcu. “Tamo ćemo imati šest do sedam natjecateljica i natjecatelja koji će braniti boje kluba tako da očekujemo medalje i u lipnju,” rekao je Međugorac.

TEKST: S. Pok     FOTO: Body Art Požega

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn