BK PSUNJ NOVA GRADIŠKA – Održana biciklijada “Zelena akcija”

Datum objave: 27. 6. 2021. | Kategorija: Sport

NOVA GRADIŠKA -Da smo sve bliže povratku na “staro normalno” potvrdili su članovi Biciklističkog kluba Psunj Nova Gradiška organiziravši još jednu, sada već tradicionalnu Bicklijadu Zelena akcija u suradnji s SBTV-om i Općinom Vrbje. Na putu prema Dolini dugom 35 kilometara, članovima kluba pridružili su se i brojni stari i mladi Novogradiščani

Prvu ljetnu, ne toliko sparnu subotu, članovi novogradiškog Biciklističkog kluba”Psunj” iskoristili su za organizaciju još jedne, sada već tradicionalne Biciklijade Zelena akcija, u suradnji s SBTV-om. Uz fizički spremne, aktivnosti željne članove kluba, na putu dugom 35 kilometara, rutom uz Savu, pridružili su im se i brojni stari i mladi Novogradiščani.

Uz organiziranu okrijepu u Dolini, moguće brzinsko kupanje u rijeci, sudionici biciklijade imat će priliku posjetiti i ostatke nekadašnje slavonske prašume i odmoriti uz stoljetne hrastove lužnjake, a tu je i kombi pratnja, za sve one nedorasle izazovu. Zbog epidemije korona virusa, službeno prva ovogodišnja biciklijada organizirana je uz potporu Općine Vrbje i načelnika Igora Jurišića.

TEKST: S. T.          FOTO: demosmedia.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn