BK GRACIANO – Velika pobjeda Filipa Lovrenčića

Datum objave: 24. 9. 2023. | Kategorija: Sport

 

POŽEGA – U mjestu Trnovec nedaleko Varaždine ove subote održano je prvo kolo Hrvatske boksačke lige.Za požeški klub Graciano nastupio je junior Filip Lovrenčić u kategoriji do 66.kg.

Filipov protivnik bio je Noa Jurišić iz zagrebačkog Titan Gym kluba. Ovo je Filipu bio desesti meč u karijeri. “Plan za ovu borbu bio je da Filip nametne pritisak na protivnika, koji dolazi iz kluba čiji se boric odlikuju vrhunskom tehnikom.Plan se pokazao dobrim već u prvoj rundi. Filip je konstantno išao naprijed i uspio zadati više jakih udaraca.Na pauzi se činilo da je nametnuo prejak tempo i da neće moći tako nastaviti ali se uspio povratiti i u drugoj i trećoj rundi također je dominirao i nametao svoj plan borbe. Odluka sudaca bila je jednoglasna za Filipa.” rekao je trener Željko Krpan dodajući da ih posebno veseli jer su se za tu borbu pripremali samo u svom klubu.

“Zahvaljujemo se ovom prigodom Gabrielu Mišiću, Svenu Najvirtu, Marku Špirancu, Lovri Katiću i Mihaelu Heigu Filipovim sparing partnerima tijekom priprema.” zaključio je Krpan.

TEKST: S. P.                 FOTO: BK Graciano

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn