BK GRACIANO – Tri pobjede i deset dragocjenih bodova na 1. Hrvatskoj boksačkoj ligi

Datum objave: 19. 2. 2017. | Kategorija: Sport

zg2

POŽEGA – Četiri boksača BK Graciano nastupila su jučer na 1. Hrvatskoj boksačkoj ligi u Zagrebu. Trojica požeških boksača ubilježila su pobjede.

U kategoriji mlađih kadeta, do 43 kg, svoj prvi meč uspješno je odradio Ante Poljaković  i prekidom u drugoj rundi pobijedio Tea Vuletića iz Osijeka. Ante je već u prvoj rundi snažno pogađao tako da je protivniku dva puta brojano. Na samom početku druge runde uslijedilo je još jedno brojanje i Osječki kut je bacio ručnik. U svom drugom meču Lovro Šojat je u teškoj kategoriji mlađih seniora podijeljenom odlukom sudaca 2:1  bio bolji od Kirasića iz Koprivnice. Lovro je dominirao u prve dvije runde a u trećoj je neoprezno primio nekoliko udaraca. Senior (do75 kg)Matej Markota  odličnom izvedbom dominirao je prvu rundu te u drugoj završio meč. S nekoliko jakih udaraca u tijelo natjerao je na predaju Marina Drpića iz Splita. U kategoriji seniora do 81 kg nastupio je Adrian Krizmanić. Adrian je poražen na bodove od Alekića iz Rijeke.

“Ovim nastupom osvojili smo 10 dragocjenih bodova i ustrojili  novu postavu natjecatelja koji dostojno predstavljaju „smjenu generacija“  nakon odlaska jedne sjajne generacije ( Knježević,Prpić,Jugović,Krpan,Vidović),” naglasio je trener Željko Krpan.

TEKST: S.P./ Ž.K.      FOTO: BK Graciano

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn