BK GRACIANO: Pobjede Bilješkovića i Pavičića

Datum objave: 20. 6. 2021. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Ove subote u Zagrebu boksalo se 3. kolo HBL-mladi. Za požeški klub Graciano nastupili su mlađi kadet Petar Bilješković u kategoriji do 62 kg i kadet Tin Pavičić u kategoriji do 72 kg.

Priredba je organizirana na zagrebačkom Jarunu na otvorenom. Za požeški klub Graciano nastupili su mlađi kadet Petar Bilješković u kategoriji do 62 kg i kadet Tin Pavičić u kategoriji do 72 kg.

Petra je čekao stari znanac iz Slavonskog Broda Gabrijel Kapetanić, doznajemo od trenera Željka Krpana. “Ovoga puta Petar je bio posebno motiviran jer je od Gabrijela izgubio prošli meč i to na pojedinačnom prvenstvu. U prvoj rundi kretao se oko protivnika i čekao svoju prigodu. Runda je bila izjednačena. U drugoj rundi Petar počinje provoditi svoj plan i nakon svakog upućenog Gabrielovog direkta izmiče se u stranu i pogađa sa svoja dva udarca. Istu taktiku primjenjuje i u trećoj rundi. Praktički bez primljenog udarca završava borbu i pobjeđuje.” opisao je borbu trener.

Tin Pavičić svoj je meč završio već u prvoj rundi.”Protivnik iz Križevaca Gabrijel Smotar krenuo je direktima na što se Tin povukao korak unazad. Smotar kreće za Tinom, koji to i čeka, te uzvraća kontra udarcima u tijelo i sudac prvi puta broji. U slijedećem naletu serijom udaraca u glavu i tijelo Tin završava posao. Zadovoljni smo pokazanim boksom i osvojenim bodovima,” rekao je trener. Sada slijedi ljetna stanka.

TEKST: S. P. /Ž.K         FOTO: Ž.K.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn