BEACH VOLLEY “LIPIK OPEN” 2021 – Turnir u odbojci na pijesku

Datum objave: 18. 8. 2021. | Kategorija: Sport

LIPIK – Želite li posljednje ljetne vikende provesti spajajući dobru zabavu, kupanje i sport, navratite ovu subotu i nedjelju, 21.i 22. kolovoza u Lipik na jedinstveni muški turnir u odbojci na pijesku Bech volley “Lipik open” 2021.

Dvodnevni događaj u organizaciji Odbojkaškog kluba Lipik-Pakrac koji, kroz Program poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja, podržava Ministarstvo turizma i sporta, službeno starta u subotu u 9.30, na odbojkaškom igralištu Bazena Lipik, a imate li ekipu i dovoljno odbojkaškog znanja, još uvijek se stignete i prijaviti na broj mobitela 095/829 092, samo požurite, jer broj sudionika je ograničen.

Navratite li za vikend na lipičke bazene, uz odbojkaški turnir, moći ćete, uz simboličnu cijenu ulaza od samo 5 kuna, uživati i u noćnom kupanju, a čeka vas i glazbeni užitak uz nastup domaćeg DJ-a Zillaxa. Sponzori turnira su Grad Lipik, Grad Pakrac, TZ Lipika i Pakraca, Sportska zajednica Grada Pakraca, Studenac, Savi i Metalko uz medijsko pokroviteljstvo Lipičkog Compasa.

TEKST: S. T          FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn