BBK BODY ART POŽEGA – Tomislav Bartulović prvak na državnom, Dario Stanković prvak na međunarodnom natjecanju!

Datum objave: 22. 4. 2019. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Natjecatelji BBK Body Art Požega Tomislav Bartulović i Dario Stanković s trenerom Robertom Međugorcem imali su aktivan i plodonosan blagdanski vikend. Tomislav je slavio na državnom prvenstvu u u bodybuildingu i fitnessu, Dario je nenadmašnu formu pokazao na međunarodnom natjecanju. Dva natjecatelja, dva natjecanja, dva prvaka. Idealan rezultat za Body Art tim!

U subotu, 20. travnja.2019. održano je državno prvenstvo u bodybuildingu i fitnessu. BBK Body Art imao je jednog predstavnika, Tomislava Bartulovića, koji je nastupio u kategoriji juniori mens physique i u odličnoj konkurenciji pobijedio. “Nakon dosadašnja nekoliko srebra, došlo je i to zlato i titula prvaka Hrvatske. Odlična forma i rezultat,” komentirao je trenere Robert Međugorac.

Dario Stanković nastupio je na sam Uskrs, 21.travnja.2019. u Salzburg-u, u Austriji u kategoriji bodybuilding do 95 kg i dominantno te odnio pobjedu na stvarno jakom turniru. “Kao trener s njegovom formom sam jako zadovoljan, ovo mu je najbolja forma do sada. Podigao je značajno mišićnu masu, tako da je otišao i u težu kategoriju, a istovremeno je popravio definiciju i proporcije,” naglasio je trener Međugorac ponosan na rezultate svojih prvaka.

TEKST: S.P./ R.M. FOTO: BBK Body Art

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn