BBK BODY ART POŽEGA – Požežani Dario Stanković i Tomislav Bartulović u reprezentaciji za Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj

Datum objave: 18. 10. 2021. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Na Sport festu u Poreču za Bodybuilding klub Body Art iz Požege natjecali su se Dario Stanković u kategoriji bodybuilding i Tomislav Bartulović u kategoriji Classic bodybuilding. Dario je pobijedio u svojoj kategoriji, a Tomislav je bio drugi u svojoj. Obojica su tako izborili ulazak u reprezentaciju i predstavljati će Hrvatsku na predstojećem svjetskom prvenstvu u Španjolskoj.

Ovog vikenda održan je Sport fest u Poreču. Kao dio te manifestacije, u subotu, 16.10.2021. održano je i natjecanje u bodybuildingu koje je ujedno bilo i kvalifikacijsko za Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj od 3 do 8.11. 2021.
Za Bodybuilding klub Body Art iz Požege natjecali su se Dario Stanković u kategoriji bodybuilding i Tomislav Bartulović u kategoriji Classic bodybuilding. Dario je pobijedio u svojoj kategoriji, a Tomislav je bio drugi u svojoj. Ujedno su obojica izborili ulazak u reprezentaciju i predstavljati će Hrvatsku na predstojećem svjetskom u Španjolskoj.

“Iako tempiramo formu za svjetsko, izašli smo na ovo natjecanje kako bi prezentirali trenutnu formu i osigurali mjesto u reprezentaciji. Sve je prošlo dobro, a sada nas čekaju još 3 teška, ali zanimljiva tjedna. Idemo dalje do Španjolske.” Rekao je trener Robert Međugorac.

“Sport fest u Poreču je bilo vrhunski organizirano natjecanje sa novčanim nagradama. Ja sam nastupio u kategoriji bodybuilding, gdje sam na kraju završio kao prvak. Lijepo je bilo biti na bini nakon dvije godine pauze zbog pandemije, a izrazito sam zadovoljan odrađenim. Hvala mom treneru Robertu Međugorcu, no nemamo puno vremena za feštu jer za tri tjedna je Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj i forma mora biti još bolja.” Rekao je prvak Dario Stanković.

TEKST: S. P./ RM          FOTO: BBK Body Art

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn