BACK TO THE JUČER U TOM KLUBU – Velika večer repa i elektronike

Datum objave: 17. 4. 2019. | Kategorija: Scena

POŽEGA – “Back to the jučer” naziv je rep večeri i večeri elektronske glazbe, koja će se održati 20. travnja s početkom u 22 sata u Tom Klubu u Požegi. Svi ljubitelji alternativnog, kvalitetnog repa te drum and bass, techno i progressive techno glazbe neće biti razočarani.

Nastupaju gostujući reperi iz Slavonskog Broda Prle (Thrill) i Saint, zatim novopečeni požeški “recitator” MileTomaSprajt , a rep večer zatvara najistaknutiji požeški reper Kope. Zatim će sve nazočne rasplesati DJ Mance te DJ Horus.

Donacije od simboličnih pet kuna, za “pomoć požeškim alternativnim glazbenicima”, skupljat će se na ulazu. “Biti će repanje a nakon tog dj-anje. Ako ste u gradu naletite jer bit će dobro zezanje i naravno cijelu večer samo glazba i ljubav – rekao je požeški reper Kope, glavni organizator događaja.

“Ovakvi događaji rijetki su u našem gradu, stoga definitivno sve nazočne očekuje nešto zanimljivo, dobra alternativna zabava, a zatim ples do zore,”rekao je MileTomaSprajt. Ne propustite, subota 20. travnja u Tom Klubu.

TEKST: S. P.        FOTO: plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn