AUTOLIMARIJA KRALJAK: Doktor za sigurnost i estetiku vašeg limenog ljubimca

Datum objave: 13. 6. 2023. | Kategorija: Promo

VIDOVCI – Istinski znalci, zaljubljenici ili tek šminkeri znaju kako bi dobar automobil, u svakom pogledu, trebao biti ogledalo svog vlasnika, zbog čega ispravna briga o njemu, uz pranje i svakodnevno održavanje, zahtijeva i redovan posjet autolimaru. Jer, bez lijepe i zdrave “kože”, nema ni ugodne i sigurne vožnje. Sjetite se toga i prije odlaska na registraciju i po pravu uslugu navratite u Autolimariju Kraljak, u Vidovcima, ulica Stjepana Radića 113.

Lijepa i zdrava koža lica, zna svaka žena, rezultat je redovne njege “iznutra”. Na isti način valja voditi brigu i o svom automobilu, pa mu, uz pranje i svakodnevno održavanje, povremeno priuštiti i posjet autolimaru, jer samo će tako biti istinsko ogledalo svog vlasnika. Sjetite se toga prije odlaska na registraciju i po pravu uslugu navratite u Autolimariju Kraljak u Vidovcima, ulica Stjepana Radića 113.

Mjesto je to s iskustvom i desetogodišnjom tradicijom na kojem će vas, uz najsuvremeniju opremu i alate, dočekati “doktor” za estetiku, vlasnik obrta Mislav, zaljubljenik u automobile od malih nogu, spreman, u trenutku, riješiti svaki problem. Uz sve vrste autolimarskih zahvata na Vašem vozilu, zamjenu oštećenih dijelova karoserije, ovdje će vam stručno obaviti i lakiranje, kao i poliranje farova i cijelog vozila.

Specifičnost Autolimarije Kraljak zasigurno je i vučna služba, spremna u svakom nepovoljnom trenutku, 24 sata dnevno, doći po vas i pomoći u rješavanju problema.

Iako kod autolimara najčešće navraćamo neposredno prije registracije i tehničkog pregleda vozila, uglavnom zbog zaštite podova, pragova i podvozja, stručnjaci kažu kako bi o tome trebali voditi računa i češće, a ne samo kad “zagusti”, jer, uvjerava Mislav Kraljak, bolje spriječiti nego liječiti.

Sjetite se toga na vrijeme i po pravu uslugu navratite u Autolimariju Kraljak u Vidovcima, ulica Stjepana Radića 113, obrt u kojem je klijent uvijek na prvom mjestu, ili nazovite 099/8401686, majstor čeka u “niskom startu”.

TEKST: S. T.                  FOTO: D. Pok/ Promo

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn