AUREA FEST POŽEGA – Novogodišnji program HTV uz Gazde i Šimu na požeškoj festivalskoj pozornice

Datum objave: 26. 12. 2020. | Kategorija: Scena

POŽEGA – Drugu godinu zaredom novogodišnja noć ne može proći bez Aurea Festa Požega.U prvim satima 2021. godine Hrvatska televizija će na prvom programu emitirati snimku koncerta TS Gazde, a potom i Šime Jovanovca povodom njegovih 55 godina karijere. Koncerti su održani krajem kolovoza u sklopu Aurea Festa Požega 2020., jedne od rijetkih manifestacija koje su se uspjele održati ove godine.

Kako stoji na webu HRT-a, „glazbena novogodišnja noć nastavlja se na Prvom programu velikim koncertom popularnog tamburaškog sastava Gazde, održanim u kolovozu na Aurea Festu u Požegi. Bio je to izvrstan koncert tamburaša iz Markuševca, upravo prigodan za prvu noć u godini, jer u 70 minuta njihovih najpoznatijih pjesama, sigurno ćete ostati na nogama, plešući i pjevajući.

U ranu zoru prve novogodišnje noći raspoloženje će još uvijek držati dobro poznati slavonski bećar Šima Jovanovac. U 70 glazbenih minuta, koncertne retrospektive u povodu 55 godina glazbene karijere, Šima Jovanovac s gostima izvest će svoje najveće uspješnice. Koncert je to Šimino Šimunovo održan u kolovozu u Požegi na Aurea Festu“. Režiser koncerata je Tihomir Žarn, producent Robert Flojhar, a urednik Nikola Kristić.

TEKST:Aurea Fest                 FOTO: S. Pok (arhiv)

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn