OPROŠTAJ UZ POŽEŠKE TAMBURAŠE – I Požega se oprašta od Krunoslava Kiće Slabinca

Datum objave: 17. 11. 2020. | Kategorija: Scena

POŽEGA – U četvrtak 19. studenoga u 12.40 sati na Zagrebačkom krematoriju posljednji je ispraćaj velikana hrvatske glazbene scene i Požeškog festivala Krunoslava Kiće Slabinca. Požega će se od Krunoslava Kiće Slabinca oprostiti kratkim programom u četvrtak 19. studenoga u 12.40 sati na Trgu sv. Terezije, gdje će se okupiti tamburaši s područja Požeške doline i izvesti dvije skladbe.

Više slavonskih gradova spontano se ujedinilo u ideji da se u isto vrijeme na trgovima izvedu dvije skladbe te na taj način simbolično isprati legendu tamburaške glazbe. Podsjetimo, Krunoslav Kićo Slabinac posljednji puta je u Požegi nastupio prošle godine, održavši koncert pred ispunjenim Trgom Svetog Trojstva, kao vrhunac Retrospektivne večeri Aurea Festa Požega.

Požega će se od Krunoslava Kiće Slabinca oprostiti kratkim programom u četvrtak 19. studenoga u 12.40 sati na Trgu sv. Terezije, gdje će se okupiti tamburaši s područja Požeške doline i izvesti dvije skladbe.Organizatori pozivaju sve koji će nazočiti programu da se ponašaju odgovorno i u skladu s epidemiološkim mjerama.

TEKST: S. P./Aurea Fest Požega         FOTO: S. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn