AUREA FEST POŽEGA – Aurea jazz fest na najboljoj lokaciji do sada

Datum objave: 24. 8. 2018. | Kategorija: Scena

Tolja

POŽEGA – Požeški atletski stadion do kraja devedesetih godina i izgradnje nove zgrade Gimnazije bio je ne samo sportski objekt, nego i kultno okupljalište brojnih generacija Požežana. Južni dio stadiona, planiran za izgradnju sportske dvorane, ove je godine uređen i vraćen u život, pa će u sklopu Aurea festa na toj lokaciji biti održane brojne aktivnosti.

U četvrtak 30. kolovoza, nakon svečanog otvaranja i kulturnog programa na središnjem Požeškom trgu, zbivanja se sele na lokaciju nekadašnjeg atletskog stadiona. Od 20,30 sati planiran je početak ovogodišnjeg četvrtog po redu Aurea jazz festa. Najavio ga je prodirektor Zvjezdan Marjanović Zveki. „Ove godine Aurea jazz fest održat će se u drukčijem prostoru, možda najboljem do sada. Neki entuzijasti su se pobrinuli da revitaliziraju legendarni atletski stadion, na kojem će se predstaviti Big Band Požega s najboljim domaćim pjevačem te glazbe Markom Toljom. Poslije toga nastupit će sjajni hrvatski afro-kubanski bend Cubismo. Dođite, plešite i veselite se, pijte craft piva i jedite najbolju klopu“, poručio je Marjanović.

Već od 20 sati na bivšem atletskom stadionu kreće zagrijavanje uz DJ Umba, nakon čega će na pozornicu Big Band Požega i Marko Tolja. Nastup Cubisma očekuje se od 22,30 sati pa sve do ponoći.

IZVOR: Aurea fest

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn