AUREA FEST POŽEGA 2018 – „Ljubav“ Igora Delača broj 1 u Hrvatskoj!

Datum objave: 17. 9. 2018. | Kategorija: Scena

POŽEGA – Senzacionalan uspjeh postigla je nova pjesma Igora Delača „Ljubav“, premijerno predstavljena na Aurea festu popularne glazbe 31. kolovoza u Požegi. Već u prvom tjednu emitiranja izbila je na prvo mjesto HRtop40, što zaista predstavlja pravu rijetkost. Među najizvođenije već u prvom tjednu probila se i pjesma Kim Verson i Bojana Jambrošića „Nismo uzalud ovom cestom hodali“, a od prije tu su pjesme s Aurea festa popularne glazbe Mie Dimšić, Domenice & Kedže, Marka Kutlića, Fluentesa, Marka Tolje i Jure Brkljače.

„Jako sam sretan i ponosan jer je moja pjesma „Ljubav” zasjela je na prva mjesta službenih top lista HrTop40 HDU-a, HrTop20 UNISON-a i CMC TOP 30. Od srca zahvaljujem slušateljima, gledateljima, glazbenim urednicima i svim dragim ljudima koji su tako brzo zavoljeli moju pjesmu“, napisao je ne skrivajući oduševljenje na društvenim mrežama Igor Delač.

Svaka peta najpopularnija pjesma koja se danas emitira u eterima izvedena je u Požegi, što već sada Aurea fest kvalitetom ravnopravno svrstava uz bok zagrebačkom i splitskom festivalu. Znak je to ovogodišnjim izvođačima i svima ostalima da kraj ljeta 2019. godine dočekaju u Požegi s novim pjesmama, koje će zasigurno obilježiti jesen u Hrvatskoj ali i drugim zemljama okruženja koje emitiraju hrvatsku glazbu.

TEKST: Press/PR Aurea fest  FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn