AUREA FEST ELEKTRONSKE GLAZBE – DJ Topa pobrinuo se za noć koja će se pamtiti, provjerite 1. rujna!

Datum objave: 24. 8. 2016. | Kategorija: Scena

DSC02526

POŽEGA – Treću godinu zaredom, festival festivala Aurea Fest u sklopu svog bogatog programa posebnu večer poklanja urbanom glazbenom izričaju – elektronskoj glazbi. Od samog početka o tom dijelu festivalske priče brine poznati požeški DJ Mladen Topić Topa koji je i ove godine za brojne poklonike pripremio noć koja će se pamtiti ispunjenu žestokim ritmovima elektronske i house glazbe.

Aurea Fest elektronske glazbe održat će se 1. rujna u prostoru noćnog kluba Platinum In. Okupljanje će početi već u 23,00 sata kako bi se svi pravovremeno zagrijali za prave stvari, a ove godine došlo je i od manjih koncepcijskih promjena, kaže nam prodirektor festivala Mladen Topić “Prve dvije godine bio je to Festival Mc-a i Dj-a na otvorenoj pozornici na trgu. Ove godine odlučili smo da festival smjestimo u prostor Platinuma, dovodimo samo DJ-e i traje sat vremena kraće, od 12 do 5 ujutro. Prve godine namjera je bila pokazati kako uvodimo nešto novo za mlade, dio u velikog festivalskog programa samo za tu populacije, no od ove godine bit će to Festival elektronske glazbe i to u klubu koji je savršeno mjesto za takva zbivanja,” kaže Topa.  Dolazi zanimljiva i birana ekipa – četiri DJ-a među kojima je svakako najveće ime Tom Bug iz Zagreba.

14067662_10154338296892976_3928067745323471796_n
“On je DJ producent vrlo poznat u tim krugovima. Na najvećem DJ  svjetskom natjecanju burn Residency s kojeg svaki pobjednik ide na Ibizu, on je u žestokoj konkurenciji pobjedio 2015 u Hrvatskoj, te tako našu zemlju predstavljao na Ibizi. Već je i to potvrda kako će 1. rujna biti prava stvar,” kaže nam Topa koji, uz doprinos festivalu, vrijedno radi i na vlastitoj glazbenoj reputaciji. Iza njega je sedam uspješnih singlova koji su stekli brojne poklonike, a glazbena radionica u punom je pogonu.

Topa HD
“Imam svoj nezavisni label na kojem izdajem svoje hous singlove i singlove kolega iz cijelog svijeta. To je underground house, urbaniji i manje komercijalan stil, ali ima dosta poklonika. Svakih mjesec dana izdajem novu pjesmu i upravo radim na novoj stvari s Igorom Drvenkarom koji je otpjevao i “Volim ljeto” a vrlo sam zadovoljan njegovim vokalom i suradnjom s njim. Prateći vokal bit će Sanela Kovačević, a Tin Tonković na klavijaturama dok tekst i glazbu potpisujem ja. Uskoro bi i ta nova pjesma trebala izaći pred javnost,” najavio je Topa dodajući da namjerava ostvariti suradnju i s nekom od izdavačkih kuća kako bi njegovi singlovi došli do još šireg kruga slušatelja. Do tada, u Topinim glazbenim majstorijama Požežani i njihovi gosti uživo mogu uživati na Festivalu elektronske glazbe.

TEKST: S. Pok     FOTO: S. Pok/DJ Topa

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn