AUREA FEST 2016 – Nova imena u rukovodstvu

Datum objave: 20. 1. 2016. | Kategorija: Scena

NN2

POŽEGA – Kako je i najavljeno pri završetku prošlogodišnjeg Aurea festa, najveća požeška glazbena manifestacija doživjela je kadrovske promjene u organizacijskom timu. Na izvanrednoj skupštini Udruge „Aurea fest“ koja je organizator te priredbe za novog je predsjednika izabran Ivan Bunjevac, a za zamjenika Igor Hruškar, koji će tako obnašati dužnosti direktora i zamjenika direktora festivala. Dosadašnji diektor festivala Veljko Valentin Škorvaga sada je umjetnički direktor manifestacije.

Na skupštini su izabrani i novi prodirektori za pojedine festivalske priredbe. Umjesto Vlade Bauera prodirektor za Festival vina i gastronomije je Zdenko Došen,  Damjan Pirović novi je prodirektor za Festival popularne glazbe, a Zvjezdan Marjanović, prodirektor je za Festival  džeza. Valentina Neferović ostaje prodirektorica Festivala uličnih svirača, Dominik Škrabal Festivala tamburaške glazbe, Goran Katušić je prodirektor za press, protokol i ulični festival u pješačkoj zoni, a Mladen Topić DJ Topa i dalje je zadužen za Festivala DJ i MC.

Pod poznatim sloganom “Sedam dana,sedam noći” festival će se održti od 28. kolovoza do 3. rujna, a otvoren je natječaj za nove pjesme Festivala popularne glazbe i Festivala tamburaških pjesama koji će biti 2.i 3. rujna na Trgu sv. Trojstva.

TEKST: S. P.     FOTO: S.P. (arhiv)

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn