ATLETSKI KLUB POŽEGA – Sve je spremno za 46. memorijalnu utrku Zvonka Panežića

Datum objave: 24. 4. 2019. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Pod pokroviteljstvom Grada Požege i Zagrebačke banke, u nedjelju 28. travnja 2019. održava se 46. memorijalna utrka Zvonka Panežića. Utrka se trči od Velike do Požege u dužini od 15,6 km, a start je u Velikoj ispred crkve Svetog Augustina u 10h.

Okupljanje natjecatelja, prijave, podjela startnih brojeva je u ciljnoj ravnini koja se nalazi kod zgrade suda u Požegi. Registracije, prijave i uplate startnina primati će se u vremenu od 7.30 do 9h. Prijevoz trkača autobusom iz Požege u Veliku kreće u 9h, a startnina iznosi 50 kn. Uz memorijalnu utrku i ove godine trči se i Pandetova petica (utrka na 5km) koja starta ispred škole u Mihaljevcima u 10h.

“Atletski klub Požega vas poziva da se u što većem broju odazovete na ovu utrku koja je za naš grad nešto više od samog trčanja. Naši Požežani znaju da je to jedna od najdugovječnijih utrka. Očekujemo zavidan broj trkača, preko 120 trkača na dvije staze. Trend trčanja postoji i jako puno pojedinaca trči samostalno, a ovdje je dobra prilika da se priključe, jer osim onih koji dolaze isključivo po rezultat, bit je i druženje te promocija zdravog načina života,” rekao je potpredsjednik AK Požega Dinko Zima.

“Kotizacija je 50 kuna, ali sama vrijednost koja će se dobiti trčanjem višestruka je, ne samo u onom što smo pripremili u startnim paketima već i u samom druženju te u mogućnosti da svojim sudjelovanjem podrže ovu dugovječnu manifestaciju,” naglasio je potpredsjednik AK Požega Dinko Zima. “Startni paket sadrži startni broj, majicu, osvježenje, ručak, za sve finišere osigurana je medalja za sudjelovanje, a za glavne kategorije i prva tri mjesta osigurane su i posebne nagrade od sponzora.Radujemo se vašem dolasku i vidimo se na startnoj crti!” poručila je predsjednica kluba Marijana Švajda.

TEKST: S. Pok     FOTO: S. P./ Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn