ATLETSKI KLUB POŽEGA – Članovi AK Požega na humanitarnim i memorijalnim utrkama

Datum objave: 21. 2. 2019. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Uz trkačke treninge i sudjelovanjima na natjecateljskim utrkama članovi atletskog kluba Požega aktivni su i u podržavanju humanitarnih i memorijalnih utrka i trčanja.

Tako je Marijan Križanović 9.veljače nastupio na 8. rekreativnom trčanju građana i pripadnika hitnih službi povodom obilježavanja Dana europskog broja 112, koje je održano u Slavonskom Brodu. Start je bio ispred sportske dvorane Vijuš, a trčalo se do Poloja i natrag, u dužini pet kilometara. Ove godine se trčalo povodom Dana EU broja 112, te za ozdravljenje člana atletskog kluba Brace koji je nedavno doživio infarkt i nalazi se na oporavku.

Marijan Križanović nastupio je i na petom po redu memorijalnom polumaratonu ‘Putevima Sibinjskih žrtava’ koji je i ove godine okupio veliki broj trkača iz svih krajeva Slavonije, a održan je 17. veljače. Polumaraton je rekreativnog karaktera dug gotovo 22 kilometra, trčalo se od Jakačine Male, preko Odvoraca, Starog Slatinika sve do Gornjih Adrijevaca i Sibinj. Počast Sibinjskim žrtvama i svima koji su svoje živote dali za Domovinu, svi sudionici polumaratona odali su i molitvom, paljenjem svijeća

TEKST: S. P. /AK Požega      FOTO: AK Požega

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn