ATLETSKI KLUB POŽEGA – Aleksandar Buranji ostvario svoj najbolji rezultat na 15. Ferivi polumaratonu

Datum objave: 08. 4. 2019. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Aleksandar Buranji član Atletskog kluba Požega na jubilarnom 15. Ferivi polumaratonu u Osijeku ostvario je svoj najbolji rezultat – dionicu dugu 21 km istrčao je u vremenu 1:50:58 h i tako na najbolji način predstavio svoj grad i klub. Dobra je to najava i za nadolazeći 46. memorijal Zvonka Panežića u Požegi, poručuju iz AK Požega.

U Osijeku je održan jubilarni 15. Ferivi polumaraton na kojem je nastupilo preko 1500 natjecatelja u svim kategorijama. Lijepo vrijeme i vrhunska organizacija omogućili su još jednu promociju sporta i zdravog načina života. Aleksandar Buranji branio je boje grada i Atletskog kluba Požega. Pokazao je da se redovitim treningom sve može i ostvario je u ovoj utrci svoj najbolji rezultat. Dionicu dugu 21 km istrčao je u vremenu 1:50:58h.

Dobra je to najava za nadolazeći 46. memorijal Zvonka Panežića koji se održava 28. travnja 2019. godine – poručuju iz Atletskog kluba Požega. Prijave za memorijal otvorene su preko portala stotinka.hr, a prijave će se moći izvršiti i na sam dan utrke u vremenu od 7.30 do 9 sati. Sve detaljne obavijesti oko utrke nalaze se na službenoj Facebook stranici Atletskog kluba Požega.

TEKST: S. P.      FOTO: A.B.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn