ALLES ELEKTROCENTAR – Na usluzi građanima putem webshopa ili telefonske narudžbe

Datum objave: 26. 3. 2020. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a u cilju spriječavanja širenja zaraze koronavirusom, maloprodaja trgovine Alles Elektrocentar privremeno ne radi.

Ipak,kako bi tijekom ove izvanredne situacije svojim sugrađanima osigurali opskrbu svim potrepštinama iz naše ponude, sve proizvode moguće je naručiti, a Alles će ih dostaviti do kućnih vrata ili ih se može preuzeti u skladištu Allesa. Plaćanje je moguće pouzećem prilikom preuzimanja(gotovina ili kartice) te unaprijed Internet bankarstvom.

Sve artikle moguće je naručiti putem besplatnog info telefona 0800 200 194, maila: prodaja@alles.hr, i alles@alles.hr ili na webshopu:  www.webshop.alles.hr/ .

“Naravno, u svemu ovome najviše brige vodimo o zdravlju naših kupaca i zaposlenika stoga se strogo pridržavamo smjernica Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo o higijenskim uputama i minimalnom socijalnom razmaku te molimo kupce da poštuju isto.Sve sugrađane pozivamo da budemo odgovorni, brinemo jedni za drugeiučinimo svešto možemo kako bismo zajedničkim snagama zaustavili daljnje širenje virusa. Veselimo se ponovnom susretu u našoj trgovini! Vaš Alles Elektrocentar, uvijek uz vas,” poručili su iz Allesa.

TEKST: S. P.       FOTO: Alles

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn