ALBUM ZA ROMANTIČARE – Marko Tolja: “Tišina” najljepše ljubavne pjesme napokon na jednom mjestu

Datum objave: 15. 11. 2018. | Kategorija: Scena

POŽEGA – Marko Tolja u čijem je pjevačkom umijeću i šarmantnom nastupu uživala i požeška publika tijekom ovogodišnjeg Aurea Festa, predstavio je 10. studenog svoj novi album – Tišina – Love Collection. Zbirka najljepših ljubavnih pjesama od petka, 16. studenog je u prodaji, a sigurno je jedno, ovo je najljepši blagdanski poklon za sve romantične duše.

Na albumu se nalazi presjek Markove karijere, a vodio se mišlju da odabere – najljepše ljubavne pjesme koje je snimio ili napisao. Tako će se prvi puta na albumu naći njegov veliki hit – Tišina, autorsko djelo koje je tjednima vladalo vrhovima glazbenih ljestvica. ” Ponosan sam na ovaj album jer zaista donosi prekrasne emocije i pjesme koje će svakome učiniti da se osjećaju barem malo toplije oko srca” rekao je Marko.

Na albumu se nalazi čak 20 pjesama, a među njima je aktualni singl koji je Marko snimio sa Zvjezdanom Ružićem “Na dnu ljubavi”. Više o Markovom novom albumu i koncertnim aktivnostima možete pronaći na njegovom Facebook profilu. Poslušajte Tišinu!

TEKST: S. P.     FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn