“AKUSTIČNI” JACQUES HOUDEK ZA VALENTINOVO – Koncert „Kad nekoga voliš“ pod pokroviteljstvom Grada Nova Gradiška

Datum objave: 07. 2. 2017. | Kategorija: Scena

Jacques - plakat-page-001

NOVA GRADIŠKA – Zaljubljeni Novogradiščani, ali i svi oni koji to tek planiraju postati, praznik ljubavi ove će godine proslaviti na nesvakidašnji način. Sasvim posebnim koncertom pod pokroviteljstvom Grada, zakazanim za petak, 10.veljače, u Domu kulture. Riječ je o akustičnom nastupu Jacquesa Houdeka, glazbenika s, kažu znalci, jednim od najljepših glasova na estradi.

Glazba je najbolja pratnja emocijama, a on, kažu znalci, ima jedan od najsnažnijih i najupečatljivijih tenora na nacionalnoj glazbenoj sceni. On je naše gore list,  Jacques Houdek, od Houdekovih iz Starog Petrovog Sela, pjevač školovan na odjelu za solo pjevanje, ali i prestižnom bostonskom Berklee College of Music , glazbenik koji se publici prvi puta službeno predstavio nastupom na Dori, 2002.godine, vlasnik Porina iz 2004.godine u kategoriji najboljeg novog izvođača, ali i glazbenik koji će se 10.veljače, na sasvim poseban način, predstaviti publici u Novoj Gradiški. Riječ je o intimnom, akustičnom koncertu uz violinu i klavir pod nazivom „Kad nekoga voliš“,  koji će se dogoditi u petak, 10.veljače od 20 sati u jednako zanimljivom i posebnom prostoru-dvorani Doma kulture. Na kraju krajeva, ne proslavljamo Valentinovo svaki dan. Razmišljate li stoga o idealnom poklonu, darujte sebi i voljenoj osobi koncert Jacquesa Houdeka.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna možete kupiti na blagajni Doma kulture ili uplatom na žiro račun IBAN: HR8423600001102192592, pozivom na br. HR00 01-2017, uz prethodnu rezervaciju na tel. 035/331-010.

TEKST: Simonida Tarbuk/NGB            FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn