8. POŽEŠKI RIFFOVI – Riffovi su dokaz da rock’n’roll i dalje živi u Požegi

Datum objave: 12. 3. 2017. | Kategorija: Scena

n

POŽEGA – Požeški Riffovi jedinstvena je manifestacija na ovim našim prostorima, koja uz podršku Ministarstva kulture i Turističke zajednice grada, svake godine podsjeti sve Požežane i šire kako rock’n’roll još uvijek stanuje u urbanoj Slavonskoj Ateni i kako se, hvala na pitanju, sasvim dobro osjeća. Da nema Požeških Riffova,  KAMP bi ih morao izmisliti. Potvrdila je to sinoć u TOM KLUBU  i brojna dobro raspoložena publika i dobro raspoloženi rock veterani –   VRANE, AMEN, NUCLEAR ALTAR i  MARRIED BODY.  

U organizaciji Udruge KAMP Požeški Riffovi održavaju se u sklopu obilježavanja Dana Grada, a KAMP se, da se poigramo malo imenom, uvijek potrudi pripremiti kampiranje bez prostora za predah – od prvog riffa koji podigne zastavu i raspali logorsku vatru, do zadnjeg  koji topovskom snagom kresne točku za kraj. Riffovi su jednostavno manifestacija koja opravdava svoje značenje i postojanje.

nn

“Sinoćnji Riffovi su prosti dokaz da rock’n’roll i dalje živi u Požegi. Iako su godine učinile to da se r’n’r promijenio i transformirao u različite glazbene pravce, jedno je sigurno, požeška publika je bila spremna na sve. Prepun Tom Klub je sinoć uživao u glazbi koju su izvodili jedni od najstarijih aktivnih požeških bendova. Drago mi je što ovaj događaj prerasta u svojevrsnu tradiciju, koja već 8 godina za redom pomaže u razvoju požeške underground scene, ” rekao nam je predsjednik Udruge KAMP Denis Treskanica dodajući: “Ovom prilikom zahvaljujem svim bendovima i brojnim posjetiteljima koji su sinoć zajednički stvorili odličnu atmosferu i ujedno pozivam one najnovije bendove da se jave za nastup na sljedećim Riffovima.” Dakle, pripremite se za devete. Riffove. Požeške.

TEKST: S. P.      FOTO:D. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn