70. OBLJETNICA NK DINAMO VIDOVCI-DERVIŠAGA: Dani nogometa u Vidovcima

Datum objave: 27. 10. 2016. | Kategorija: Sport

n

VIDOVCI – NK Dinamo Vidovci-Dervišaga održao je sinoć završni susret u sklopu manifestacije  “Dani nogometa u Vidovcima” koji je na međusobnim trening utakmicama okupio sve uzraste kluba – limačiće, limače, početnike pionire juniore, seniore i veterane. “Dani nogometa u Vidovcima” naziv je programa kojim je ovaj klub obilježio svoju 70. obljetnicu djelovanja, a uz članove kluba, nazočili su i brojni gosti.

“Ideja je bila da se ovdje nađemo i da kroz trening utakmice svih uzrasta zakljjučimo proslavu obljetnice.Ostaje nam još u narednih mjesec dana organizirati promociju knjige o 70 godina nogometa na ovom području te svečana sjednica na kojoj se želimo zahvaliti svima onima koji su pomogli u dosadašnjem dugogodišnjem radu kluba,” rekao je predsjednik NK Dinama Tomislav Čabraja. Klub danas broji 100 registriranih igrača, uz 40 veterana i 30-ak limačića koji će biti registrirani kad budu krenuli sa sudjelovanjem u natjecanjima.Radi se brižljivo i odgovorno, ponajviše na ostvarenju što kvalitetnijih uvjeta, kaže Čabraja.

nn

“U zadnjih pet godina uložili smo u igrališe više od milijun kuna. Kada samo izgrađivali i dograđivali sam objekt uloženo je gotovo 400 tisuća kuna, a nakon toga je bilo ulaganje u pomoćna igrališta, navodnjavanje i dr. Sada se može igrati pod svim uvjetima.Zgrada je legalizirana i igralište s umjetnom travom ima uporabnu dozvolu. Imamo pripremljen projekt vrijedan 6 milijuna za europska sredstva kuna kojim je predviđena izgradnja dodatnih svlačionica, izgradnju tribine, natkrivanje doma, izgradnja trim kabineta i još neka druga proširenja i uređenja kako bi imali uvjete za  treću nogometnu ligu. Projekt će biti kandidiran na natječaj od strane grada Požege, koji je naš najveći sponzor i podrška” dodao je Čabraja. Prigodnim riječima na visokoj obljetnici domaćinima su čestitali požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, te zamjenici gradonačelnika Požege Darko Puljašić i Mario Pilon.

TEKST: S. Pok     FOTO: D. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn