7. EUROPSKI EFOS TJEDAN – Razvojno desetljeće istočne Hrvatske

Datum objave: 03. 5. 2023. | Kategorija: Gospodarstvo

OSIJEK – U organizaciji Udruge studenata Erudio 3. svibnja na osječkom Ekonomskom fakultetu održat će se 7. Europski EFOS tjedan. Bit će to prilika za obilježavanje Europske godine vještina kakvom je proglašena 2023., desetu obljetnicu Hrvatskog članstva u Europskoj uniji, kao i tematsku raspravu na kojoj će sudjelovati i županica Požeško slavonske županije Antonija Jozić i Adam Đanić, direktor Centra kompetencija za napredno inženjerstvo Nova Gradiška

Ekonomski fakultet Osijek ovaj tjedan, sedmu godinu za redom, organizira Europski EFOS tjedan, događaj koji je, odavno, prerastao lokalne, pa i regionalne okvire. Riječ je o manifestaciji iza koje stoje članovi studentske udruge ERUDIO- EU informacije, mogućnosti i održivost čije je djelovanje usmjereno na širenje informacija o Europskoj uniji i mogućnostima koje pruža svojim članicama, što je i cilj EFOS-a. Upravo to, ponuditi će posjetiteljima i narednih dana, kroz provedbu brojnih radionica, kvizova i okruglih stolova.

Ovogodišnje izdanje Europskog tjedna prilika je za obilježavanje Europske godine vještina kakvom je proglašena 2023., desetu obljetnicu Hrvatskog članstva u Europskoj uniji, kao i tematsku raspravu zakazanu za srijedu, 3.svibnja, na kojoj će, između ostalih, sudjelovati i Antonija Jozić, županica Požeško slavonske županije i Adam Đanić, direktor Centra kompetencija za napredno inženjerstvo, Nova Gradiška.

TEKST: S. T.                   FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn