4. MEMORIJALNI ODBOJKAŠKI TURNIR VERICA REBRINA – U spomen na prerano preminulu novinarku Vericu Rebrinu

Datum objave: 13. 10. 2019. | Kategorija: Sport

POŽEGA – U organizaciji Požeškog športskog saveza u Sportskoj dvorani “Tomislav Pirc” u Požegi otvoreno je četvrto izdanje Memorijalnog odbojkaškog turnira “Verica Rebrina”. Turnir se održava pod pokroviteljstvom Grada Požege, a otvorio ga je požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

4.Memorijalni odbojkaški turnir posvećen prerano preminuloj novinarki Verici Rebrini okupio je sve ekipe iz Ženske odbojkaške lige Požega kao i rekreativne ekipe iz Osijeka i Slavonskog Broda . Prvi turnir održan 2016. osvojila je ekipa Požega, drugi turnir 2017. Obrtnička škola, a posljednji turnir 2018. ponovno Veričina ekipa Požega.
“Naša draga Verica bila bi vrlo zadovoljna da vas vidi. Bila je vrsna novinarka, uvijek britka jezika, uvijek iskrena i korektna. Velika mi je čast što sam je poznavao. Hvala i vama što je se sjećate, jer bila i prava sportašica. Moramo se sjećati dobrih, kvalitetnih ljudi koji više nisu među nama jer oni su i pravi putokaz kako se u novinarstvu, politici, u svim segmentima, može raditi dobro i pošteno,” rekao je gradonačelnik Puljašić koji je, uz Veričinu kćer Ivanu Koretić otvorio turnir.

Verica Rebrina je požeška novinarka i velika odbojkaška entuzijastica, koja je bila je inicijatorica pokretanja Ženske odbojkaške lige Požega 2004. godine, igračica i voditeljica rekreativne ženske odbojkaške ekipe “Požega”, član uprave Ženskog odbojkaškog kluba Vallis Aurea od njegovog osnutka, kao i predsjednica Nadzornog odbora tog kluba. Iznenada je preminula 24. srpnja 2015. u 56. godini života na svom radnom mjestu, u prostorijama požeškog Soundset radija.

TEKST: S. Pok           FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn