4. MEMORIJALNI ODBOJKAŠKI TURNIR VERICA REBRINA – U nedjelju, 13. listopada u SD “Tomislav Pirc”

Datum objave: 07. 10. 2019. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Četvrto izdanje Memorijalnog odbojkaškog turnira “Verica Rebrina” održat će se u nedjelju, 13. listopada 2019. od 10 do 19 sati u Sportskoj dvorani “Tomislav Pirc” u organizaciji Požeškog športskog saveza i pod pokroviteljstvom Grada Požege.

Na 4. Veričinom memorijalu nastupit će sve ekipe iz Ženske odbojkaške lige Požega kao i iz nekoliko drugih gradova. Pozivi su poslani rekreativnim ekipama iz Slavonskog Broda, Nove Gradiške, Đakova, Osijeka, Vukovara i Zagreba. Na turniru nema kotizacije. Prvi turnir održan 2016. osvojila je ekipa Požega, drugi turnir 2017. Obrtnička škola, a posljednji turnir 2018. ponovno Veričina ekipa Požega.

Verica Rebrina je požeška novinarka i velika odbojkaška entuzijastica, koja je bila je inicijatorica pokretanja Ženske odbojkaške lige Požega 2004. godine, igračica i voditeljica rekreativne ženske odbojkaške ekipe “Požega”, član uprave Ženskog odbojkaškog kluba Vallis Aurea od njegovog osnutka, kao i predsjednica Nadzornog odbora tog kluba. Iznenada je preminula 24. srpnja 2015. u 56. godini života na svom radnom mjestu, u prostorijama požeškog Soundset radija.

IZVOR:pozega.hr

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn