4.KOLO SLAVONSKO-BARANJSKE TRAIL LIGE – Atletski klub Požega osvojio najviše postolje na „Baranja night trailu“

Datum objave: 17. 6. 2019. | Kategorija: Sport

POŽEGA – U Popovcu je protekle subote održano 4. kolo Slavonsko-baranjske trail lige. Atletski klub Požega ostvario je pobjedu na kratkoj stazi ženske kategorije gdje je Marijana Švajda u odličnom finišu uspjela doći do prvog mjesta. Uz Marijanu za AK Požega u Baranji su nastupili i Krešimir Valentić na dugoj stazi (21 km) te Manuel Čarđić na kratkoj (16 km).

Ovo kolo bilo je posebno po tome što je utrka održana po noći i to joj je dalo jednu sasvim novu dimenziju. Staza je prolazila kroz najljepše dijelove brda i vinograda oko Popovca i zaista se moglo uživati u prirodnim ljepotama. Najveća atrakcija utrke bio je stari rudnik u koji su natjecatelji morali ulaziti oko 60 m kako bi se prijavili na kontrolnu točku i to je bila samo jedna od zanimljivosti ove prekrasne staze.

Atletski klub Požega ostvario je pobjedu na kratkoj stazi ženske kategorije gdje je Marijana Švajda u odličnom finišu uspjela doći do prvog mjesta. Nakon dva srebra i jedne bronce Švajda je sada došla do zlata i dodatno povećala vodstvo na tablici trail lige. Marijana iz kola u kolo potvrđuje odličnu formu i postaje glavni favorit za osvajanje lige.

Uz Marijanu za AK Požega u Baranji su nastupili i Krešimir Valentić na dugoj stazi (21 km) te Manuel Čarđić na kratkoj (16 km). Sada slijedi ljetna stanka, a liga se nastavlja 25. kolovoza u Osijeku kada se trči „Kukuruzni labirint trail“.

IZVOR: AK Požega

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn