3NA3 POŽEGA – Pobjednik Streetball turnira BOLTE, Henrik Hofman najbolji zakucavač

Datum objave: 15. 7. 2017. | Kategorija: Sport

n
POŽEGA – Streetball turnir 3 na 3 u organizaciji caffe bara Sportivo održao se sinoć na Gradskim bazenima Požega. Fond nagrada je bio 10 tisuća kuna. Prvo mjesto i nagradu od 4 tisuće kuna osvojila je ekipa Caffe lounge bar Bolte, drugo ekipa Ništa nam ne odgovara iz Osijeka, dok su pehar za treće mjesto osvojili momci iz Zagreba, ekipa Rabljena vozila Zagreb. Prigodnim riječima turnir je otvorio zamjenik gradonačelnika Darka Puljašića, Mario Pilon. Jučerašnje događanje bilo je pod pokroviteljstvom grada Požege.

“Podlogu i koš smo dobili od naših prijatelja, organizatora turnira Lipik 3 na 3 challenger. Koš košta 15 tisuća eura i na takvom košu će se igrati 3 na 3 na sljedećim Olimpijskim igrama. Kompletan teren je po svim FIBA standardima,” izjavio je jedan od organizatora turnira Jan Jurković. Turnir se igrao po prilagođenim FIBA pravilima u dogovoru s natjecateljima. Bilo je 18 natjecateljskih ekipa, a došlo je košarkaša čak iz Slavonskog Broda, Osijeka, Nove Gradiške.

nn

“Presretna sam što smo uspjeli sve ovako profesionalno organizirati i što je odaziv ekipa jako velik te se nadam da će sljedeće godine biti još i veći. Bilo je jako teško, ali ujedno veliko zadovoljstvo i gušt,” za Slavonski hr. izjavila je organizatorica turnira Karla Gotlibović.

nnn

U stankama turnira su se još natjecali i tko je najbolji tricaš, tu je najuspješniji bio Jure Gunjina, dok se najboljim zakucavačem pokazao mladi Veličanin Henrik Hofman. Oni su nagrađeni satom Argentum i pametnim telefonom.

TEKST: B. Miščević      FOTO: B. Miščević

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn