3NA3 POŽEGA – Dođi, uživaj, zabavi se, osvoji!

Datum objave: 16. 7. 2019. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Ovoga petka na Požeškim bazenima započinje velika trodnevna sportska manifestacija čija je okosnica veliki 3×3 košarkaški turnir.Prijave za sudionike izvan Požege su do srijede, a Požežani se mogu prijaviti do četvrtka putem FB stranice 3na3 Požega.

Igrači iz Požege imat će priliku boriti se i za Titulu najboljeg u gradu Požegi. “Prva natjecanja započinju u petak u jutarnjim satima s turnirom za mlađe dobne kategorije,a završnica turnira se očekuje u nedjelju. Novitet ove godine na našem turniru je da se igra po pravilima FIBE i turnir se boduje za kvalifikacije za Olimpijske igre,” naglasio je jedan od organizatora Luka Jurković.

Uz košarku će na bazenima biti organiziran Turnir u odbojci mješovitih parova, novitet su ove godine i Igre na vodi,te promocija vaterpola i badmintona kao sporta.

“I ove godine je bogat fond nagrada, svi će imati priliku nešto osvojiti, zabaviti se, družiti se, a posjetitelji će uživati i u noćnom kupanju te partiju koji će biti organiziran u sklopu sportskog zbivanja”zaključuje Luka Jurković i poziva i natjecatelje i posjetitelje da se odazovu u što većem broju.

TEKST: S.P./ D. O.    FOTO: 3na3pz

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn