28. INTERSTAS-MEĐUNARODNI FESTIVAL TURIZMA: Vrijedna priznanja Turističkoj zajednici Brodsko posavske županije

Datum objave: 15. 11. 2021. | Kategorija: Gospodarstvo

SLAVONSKI BROD – S 28.INTERSTASA Međunarodnog festivala turizma Turistička zajednica Brodsko posavske županije vratila se ovjenčama trima nagradama. Da dio Slavonije postaje sve poželjnija kontinentalna destinacija potvrđuju posebno priznanje Zlatni Interstas, nagrada za najbolji promo film “Otkrij ljepotu”, te priznanje predsjedniku Turističke zajednice županu Danijelu Marušiću za izvrsnost u doprinosu cjelovitosti razvoja turizma i gospodastva Brodsko posavske županije.

Da su sve bolje brojke i ostvareni rezultati u turizmu Brodsko posavske županije prepoznati i na najvišoj razini, potvrđuju čak tri nagrade s kojima se Turistička zajednica Brodsko posavske županije vraća kući nakon održanog 28. INTERSTATA-Međunarodnog festivala turizma. Održana u domaćinstvu Grada Solina od 10. do 12.studenoga, manifestacija je to koja predstavlja važan faktor unapređenja turizma i značajan doprinos unapređenju i boljem razumijevanju među ljudima diljem svijeta, događaj kojemu, poseban značaj, daje i sudjelovanje brojnih uglednika iz društvenog, gospodarskog i političkog života, gostiju iz drugih zemalja, predstavnika domaćih i stranih medija, čime se doprinosi i ukupnosti promidžbe i brendiranju hrvatskog turizma.

Na 28.INTERSTASU Brodsko posavskoj županiji dodijeljeno je posebno priznanje Zlatni Interstas. Nagradu je, znalci kažu s pravom, zaslužio i promo film “Otkrij ljepotu”, autora Borisa Šepera, za vrlo kreativna profesionalna postignuća i izvrsnost u prezentaciji bogatstva turizma, tradicijskih vrijednosti i kulture Brodsko-posavske županije, a posebno je priznanje dobio i prvi čovjek Županije, župan Danijel Marušić, predsjednik Turističke zajednice za izvrsnost u doprinosu cjelovitosti razvoja turizma i gospodarstva Brodsko posavske županije.

Uspješnim “nastupom” u Solinu posebno je zadovoljna direktorica Turističke zajednice Brodsko posavske županije, Ružica Vidaković koja je najnovija priznanja prokomentirala slijedećim riječima. “Ovoga ne bi bilo bez podrške Brodsko posavske županije, župana Danijela Marušića – predsjednika TZ, puno divnih ljudi iz Turističkog vijeća , vrijednih čuvara baštine. To što smo napravili, svi smo mi, jer to je županija koju volimo i koju su voljeli i čuvali i naši čuvari granice. Svaka uložena energija se vraća.”

TEKST: S. Tarbuk            FOTO: TZ BPŽ

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn