23.KATARINSKI SAJAM – Mjesto gdje se posluje, trguje, kuha i natječe, ali i dobro jede, pije i zabavlja

Datum objave: 23. 11. 2018. | Kategorija: Gospodarstvo

SLAVONSKI BROD – 23.godinu za redom, točno u podne, u organizaciji Grada Slavonskog Broda i Brod turista u sportskoj dvorani „Vijuš“ svečano je otvoren Katarinski sajam. Riječ je o najvećem sajmu obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva u Brodsko posavskoj županiji koji će, u četiri dana trajanja, do nedjelje, 25.studenoga i Svete Kate, na 2 tisuće unutarnjih i tisuću vanjskih kvadrata, posjetiteljima ponuditi iznimno sadržajan kulturno-umjetničko-gastro natjecateljski program.

Na zadovoljstvo 200-njak izlagača, obrtnika i poduzetnika, obiteljsko poljoprivrednih gospodarstava, eko proizvođača, zadruga i velikog broja posjetitelja, točno u podne, kao i prethodnih 22 godine, svečano je otvoren Katarinski sajam. Tradicionalno je to i najveće sajamsko događanje u Brodsko posavskoj županiji, manifestacija u organizaciji Grada Slavonski Brod i Brod turista, koja je odavno prestala biti tek okupljanje obrtnika i poduzetnika i afirmirala se kao značajan gospodarsko-kulturno-turistički „event“.

Ovogodišnji, 23. Brodski „Katarinac“, otvoren u nazočnosti prvog čovjeka Grada, gradonačelnika Mirka Duspare, gradskih i županijskih čelnika, predstavnika institucija, gospodarstvenika, u četiri će dana trajanja, do nedjelje, 25.studenoga i Svete Kate, na 2000 tisuće unutarnjih i 1000 vanjskih kvadrata, posjetiteljima ponuditi iznimno sadržajan i raznolik program. Uz neizostavnu priliku za trgovanjem, jer osnovni je to i smisao sajmovanja, kupnju kreativnih, zdravih, ekoloških, autohtonih, „hand made“ slavonskih proizvoda, posjetitelje Katarinskog sajma očekuje bogat kulturno-umjetnički program ispunjen degustacijama i zabavom, gastro natjecanjima i predstavama, a najmlađi će, kao i uvijek, imati i sasvim „svoj“, Dječji Katarinski sajam.

U okviru 23.“Katarinca“ bit će organiziran i 4.Brodski festival piva, omiljeni sadržaj namijenjem sve značajnijem broju zaljubljenika i poznavalaca „craft okusa“ , kao i 3.Olimpivske igre, a organizatori su osigurali grijani šator s pozornicom i ozvučenjem za brojne zabavne prgrame.Ulaz na sva događanja je besplatan, pa navratite narednih dana do Sportske dvorane Vijuš u Slavonskom Brodu.

TEKST: S. Tarbuk       FOTO: J. K.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn