2.SAJAM VJENČANJA – Poduzetnička priča podvučena glamurom

Datum objave: 03. 12. 2017. | Kategorija: Gospodarstvo

n

NOVA GRADIŠKA – Intimno ili glamurozno, malo ili veliko, s retro štihom ili suvremeno, moderno ili tradicionalno…Vjenčanje je odavno prestalo biti tek trenutak kojim, rekli bi pjesnici, prestajete biti jedno i postajete dvoje. Priča je, danas, malo kompleksnija, jer milijun je tu detalja koje valja najprije smisliti, pa isplanirati, pa nabaviti, pa organizirati …. Sve što vam treba, kako bi ono čarobno „da“ rekli što opuštenije, na jednom je mjestu ponudio 2. Sajam vjenčanja u Novoj Gradiški.

Priča je to iza koje stoji Ljiljana Šoch, vlasnica Salona vjenčanica Exclusive, događaj čiji je potencijal ove godine prepoznao i pridružio mu se, Tomislav Šimić, predsjednik novogradiškog Udruženja obrtnika. Jer,obzirom da je vjenčanje sve više projekt, a sve manje proslava ljubavi u najintimnijem krugu, svečanost je to i od milijun detalja i vjenčanica, kao nekada, više nije dovoljna. Sve potrebno kako bi toga dana mogli biti potpuno smireni, predstavio je 2.Sajam vjenčanja. Od ove godine u novom prostoru, glamurozno i sa stilom uređenoj sportskoj dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole, s regionalnim predznakom i 50-ak izlagača.

nn

Uz mnogobrojne poduzetnike i obrtnike pristigle iz cijele Slavonije, na Sajmu vjenčanja predstavio se i Cake bar i slastičarnica Malina, jer kolači su posebno poglavlje ove priče i razlog zbog kojeg se pamte vjenčanja. Želeći budućim mladencima ponuditi najbolje, svoje su usluge u Novoj Gradiški predstavili i brojni frizeri, šminkeri, modni dizajneri, kozmetičarke i cvjećari, jer, valja misliti na svaki detalj. A, onda ga sačuvati. Na dobrim starim fotografijama, ili na puno moderniji način. Recimo, zanmljivom kutijom zvanom selfie box kakvu je na Sajmu vjenčanja predstavio Foto studio Z. Jer, dobri, stari foto albumi su odavno izišli iz mode.

 

Na sreću, u korak s modom, jer oni brinu o dekoraciji vaših svečanosti, idu u Salonu Čarolija, stoga su na Sajmu vjenčanja pokazali da je za završni touch potrebno tek malo čokolade.  Osim što je, na jednom mjestu okupio poduzetnike i obrtnike iz regije, nudeći im tako priliku i za predstavljanje, po uzoru na slične u velikim gradovima, sajam je ponudio i bogati prateći zabavni program, uz nekolicinu modnih revija, plesnih i glazbenih točaka, te nastup glavne zvijezde večeri-Ane Rucner. Da je riječ o „eventu“ s potencijalom potvrdili su Grad Nova Gradiška i Udruženje obrtništva, prihvaćajući zlatno i srebrno pokroviteljstvo.

TEKST: Simonida Tarbuk        FOTO:  Dorian Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn