2. GREEN GOLD FESTIVAL U ORIOVCU – Nazdravite uz Rockere i Let 3

Datum objave: 24. 8. 2021. | Kategorija: Scena

ORIOVAC – Spajajući Slavoniju s ostakom svijeta, razmišljajući, pri tom, o onima koji su “trbuhom za kruhom” otišli do Irske, istovremeno ih pozivajući natrag, mještani Oriovca drugu će godinu za redom, nazdravljajući, ne samo pivom, organizirati Green gold festival. Vidimo se na stadionu NK Oriolik u petak, 27. i subotu 28. kolovoza

Slaveći sličnosti i razlike Slavonije i ostatka svijeta, razmišljajući o onima koji su, trbuhom za kruhom, otišli do Irske, ali ih i pozivajući natrag, jer nema do ravnice, mještani Oriovca drugu će godinu za redom organizirati sasvim posebnu manifestaciju. Sve je spremno za 2.Green gold festival, glazbeno-zabavnu priču u kojoj , uz dobar rock and roll, možete nazdraviti i pivu, te, prije svega, dobrom druženju, jer upravo nam to svima nedostaje. Navratite li u petak, 27.kolovoza na stadion NK Oriolik u Oriovcu, dočekat će vas raspoložena ekipa novogradiškog benda Rockeri, a dan kasnije, u subotu, 28., nakon nastupa slavonskobrodskog Plagijata, spektakl priprema Let 3.

Kako za provod u petak, zaslugom organizatora, nećete potrošiti ništa, a koncert riječkih legendi platiti tek simboličnih 30 kuna, najbolji prijedlog je da u Oriovcu provedete oba dana vikenda, jer, najbliži sličan događaj zasigurno nećete naći nigdje bliže Belfastu. Osim toga, ako je suditi prema prošlogodišnjem premijernom izdanju priče koje je, uz domaća craft piva, goste dočekalo i s irskim gulašom, nećete ostati ni gladni ni žedni.

TEKST: S. T.           FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn