2.BUSINESS CAFE SLAVONIJA – Znanje je moć!

Datum objave: 03. 7. 2016. | Kategorija: Gospodarstvo

nn10

SLAVONSKI BROD – Nakon vrlo uspješnog 1. Business caféa Slavonija koji je održan u Požegi, pred nama je 2. Business café Slavonija  koji će se održati u utorak, 5. srpnja 2016. s početkom u 18:00 sati u restoranu Vidikovac Hotela Art u Slavonskom Brodu. Business café predstavlja organizirana druženja malih poduzetnika i onih koji to žele postati s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava i ohrabrivanja za pokretanje vlastitog posla. Tema ovog Business caféa je Znanje je moć!

Prema tom kriteriju organizatori su odabrali i goste 2. Business caféa Slavonija, a to su: Mirela Španjol Marković iz Zagreba, direktorica tvrtke Ciceron komunikacije, Mario Špoljar, direktor tvrtke Akord iz Županje i Jasmina Krkić Poznić, vlasnica malog obiteljskog hotela Maksimilijan u Osijeku te inovator Matej Grozdanović, vlasnik IT tvrtke BytePanda iz Zagreba i osnivač startupa Modulos. Riječ je o vrijednim I sposobnim poduzetnicima čije priče će otkriti posjetiteljima što su sve prošli u svojim poduzetničkim pothvatima i kako je moguće uspjeti upravo ovdje i sada.

“Zato vas pozivamo da dođete i proširite svoje znanje o poduzetništvu! Upoznajte njihove tajne uspjeha i savjete kojima će vas sigurno motivirati.Prvim Business caféom Slavonija u Požegi pokazali smo da Slavonija može i hoće, i zato prije ljetne stanke, dođite u Slavonski Brod i uživajte u ljetnoj večeri! Naravno da pripremamo i mnoga iznenađenja! Na istoku Hrvatske žive vrijedni i radišni ljudi. Da bi se poduzetnički aktivirali potrebno je samo malo više poticaja i primjera dobre prakse. To ćete na ovom događaju i dobiti. Na Business cafeu promoviramo uspješne poduzetničke pothvate koji inspiriraju i motiviraju, dajemo vam mogućnost  umrežavanja i tako svi zajedno postajemo još uspješniji,” poručuje organizatorica događaja Marijana Bošnjak, direktorica tvrtke Bošnjak Company d.o.o. nositelja franšize za područje Istočne Hrvatske. Moderatorica evenata za Slavoniju je Silvija Podoljak.

TEKST: S. Pok      FOTO: D. Pok (arhiva)

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn