19.MEĐUŽUPANIJSKA STOČARSKA IZLOŽBA SLAVONSKI BROD – Manifestacija koja okuplja sve slavonske županije

Datum objave: 18. 5. 2018. | Kategorija: Gospodarstvo

IZLOZ NAS

SLAVONSKI BROD – Brodsko posavska županija u suradnji sa stručnim institucijama-Hrvatskom poljoprivrednom agencijom i Kinloškom udrugom Brod, na otvorenom i u zatvorenom prostoru Srednje škole „Matija Antun Reljković“ u Slavonskom Brodu, domaćin je i organizator 19 Međužupanijske stočarske i CAC-hr izložbe, u subotu i nedjelju, 19. i 20.svibnja.

Manifestacija s iznimnim gospodarskim i tradicijskim značajem, uz novogradiške Poljoprivredno-poduzetničke ideje-najpoznatija specijalizirana turističko-sajamska priča- Međužupanijska stočarska i CAC hr.izložba, u dane vikenda, subotu, 19. i nedjelju, 20.svibnja, doživjet će svoje 19. izdanje. Riječ je o manifestaciji kojoj je cilj na jednom mjestu okupiti poljoprivredne proizvođače, gospodarstvenike i obrtnike iz svih slavonskih županija, približiti ih potencijalnim „klijentima“, pružiti priliku za promociju i trgovinu, ali i pokazati bogatstvo i kvalitetu proizvoda koji su sjajan temelj za razvoj kontinentalnog turizma. Osim toga, sajam je to koji nastoji revitalizirati stočarstvo kao jedan od najizazovnijih sektora i podići udio stočarske proizvodnje u ukupnoj poljoprivrednoj proizvodnji.

SREDINA

Uz usko specijaliziranu izložbu, događaj je ovo koji, godinama, okuplja i kinologe i zaljubljenike u pse, jer prati ga i nacionalna izložba pasa svih pasmina CAC HR. Uz bogatu ponudu poznatih i manje poznatih slavonskih proizvoda i gastro delicija, ocjenjivanje izložbenih grla u govedarstvu i konjogojstvu, folklorne nastupe, slavonskobrodski izložbeni vikend ponudit će i utakmicu preciznosti, brzine i teklićko jahanje na tradicionalna način s drvenim kolima, pa navratite do prostora srednje poljoprivredne škole u subotu ili nedjelju, jer, u Slavoniji su to,oduvijek dani za sajmovanje.

TEKST: S. Tarbuk       FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn