17.ROCK STARCI – Pozitivno ludilo uz Partibrejkerse i Zoster

Datum objave: 19. 7. 2018. | Kategorija: Scena

rs

STARCI – Najluđi, najdrugačiji i najposebniji mali open air festival u Hrvata, onaj ponad Starog Petrovog Sela, ove će godine doživjeti 17.izdanje. Stoga, pripremite rekvizite-dobru ekipu, dobro raspoloženje, šator ako vam je volja, dobru navigaciju i uglancane glasnice, jer, stižu Partibrejkersi i vidimo se u petak, 20. srpnja u Starcima!

Slavonski će Woodstock, kako festival ROCK STARCI onomad nazva anonimni glazbeni znalac, i ove godine opravdati status najluđeg malog open air festivala u Hrvatskoj. Pobrinut će se za to headlineri, PARTIBREJKERS, beogradska rock and roll mašina, mostarska reggea atrakcija ZOSTER, ali i sve ono ono prateće, zbog čega je priča i toliko posebna, poput netaknute prirode, mirisa tek pokošenog sjena, zvjezdanog neba i dokazano sjajne organizacije.

17.izdanje festivala ROCK STARCI moguće je konzumirati u petak, 20.srpnja, na dobrom starom mjestu- u vinorodnom selu ponad Starog Petrovog Sela. Uz žestoke zvuke rock and rolla, čistu pozitivu u zraku, neobavezan dress code i besplatan upad, Rock Starci će vam ponuditi i priliku za kampiranje, dobro ohlađenu cugu, pa i nešto za pod zub, jer, kako to uvijek biva, priča će potrajati do ranih jutarnjih sati. Sve su to dovoljni razlozi da, ukoliko još niste, ove godine, uz pomoć GPS-a, svakako otkrijete najbolje čuvanu tajnu Starog Petrovog Sela i nacrtate se na Slavonskom Woodstocku.Ili, kako bi rekli Patribrejkersi- „Kreni, kreni prema meni“!

TEKST: Simonida Tarbuk     FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn