16. RUKOMETNI TURNIR “POŽEŠKI DJEČACI” 2020 – Očekuje se više od 20 klubova, a domaćini brane titulu

Datum objave: 11. 2. 2020. | Kategorija: Sport

POŽEGA – U organizaciji Sportskog društva “Lopta” i Rukometnog kluba Požega, u sportskoj dvorani “Tomislav Pirc” 10. i 11. travnja 2020 godine održat će se 16. izdanje Rukometnog turnira “Požeški dječaci”. Na turniru pravo nastupa imaju igrači rođeni 2006. i mlađi, a prijave se primaju do 1. travnja 2020. godine. Turnir se održava pod pokroviteljstvom Grada Požege.

Prošle godine se na turniru natjecalo 15 ekipa iz Siska, Daruvara, Slavonskog Broda, Nove Gradiške, Bjelovara, Dugog Sela, Valpova, Našica, Pakraca, Vinkovaca, Umaga i Požege. Pobjednici su bili mladi rukometaši Rukometnog kluba Požega pod vodstvom trenera Luke Jurkovića. Drugo mjesto su osvojili rukometaši iz Bjelovara, a treće iz Daruvara. Prijave za ovogodišnji turnir primaju se do 1. travnja kod Hrvoja Jurkovića na broj mobitela 098 901 8754.

“Već sad imamo više od desetak prijava, opet će biti jak turnir, nadamo se i prvoligaškim ekipama te nekim pojačanjima, a očekujemo kako će biti preko 20 klubova. To su svakako nove nade hrvatskog rukometa koje će ovaj turnir okupiti u Požegi. Naši dečki su prošle godine bili prvi tako da ove godine branimo titulu, godište 2006. je odlično i vjerujem da ćemo čak i obraniti. Inače turnir je višestruko značajan za naš grad jer osim njegove primarne sportske komponente, tu je i činjenica kako naši gosti doista vole u slobodnom vremenu šetati gradom, posjećivati znamenitosti te uživati u turističkoj ponudi,” kaže trenere Jurković. Turnir se održava pod pokroviteljstvom Grada Požege.

TEKST: S. P.         FOTO: S. P.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn