16. ODBOJKAŠKI TURNIR GRADA POŽEGE – Ekipa Papuk Velika osvojila turnir

Datum objave: 07. 3. 2022. | Kategorija: Sport

POŽEGA – U sklopu obilježavanja Dana grada Požege 6. ožujka u SD Tomislav Pirc održan je 16. Odbojkaški turnir Grada Požege u organizaciji Požeškog športskog saveza i pod pokroviteljstvom Grada Požege. Natjecalo se 9 ženskih rekreativnih ekipa, a odigrano je ukupno 13 utakmica.

Turnir je otvorio zamjenik gradonačelnika dr. sc. Borislav Miličević koji je ekipama uručio i priznanja za sudjelovanje. Nakon utakmica u skupinama u polufinale su se plasirali pobjednici skupina, Top Sport Vukovar, Požega i Našice te ekipa Papuk Velika koja je osvojila prvo mjesto. Tako je prekinuta trogodišnja dominacija Sportsko – rekreativne udruge „Živim sport“ iz Slavonskog Broda čija je ekipa osvojila turnir 2017., 2018. i 2019. godine. Papuk je u finalu pobijedio ekipu Top Sporta Vukovara, a za Papuk su novi naslov osvojile Olivera Kožić, Evica Ivanešić, Maja Kljajić, Ivana Franić, Jasna Štajcer, Ana Biondić, Dragana Škorić i Anamarija Soldo.

Ekipa Požege osvojila je treće mjesto pobjedom nad Novom Gradiškom rezultatom 2:1 u setovima.Četiri najbolje ekipe su nagrađene peharima i medaljama, a utakmice su vodili požeški odbojkaški suci Ruda Đurćević i Dinko Maslač.

Prvi turnir koji se sada već tradicionalno organizira u sklopu proslave Dana grada Požege i Grgureva održan je 2005., a posljednji 2019. dok 2020. i 2021. nije održan zbog protuepidemioloških mjera Stožera Civilne zaštite.

TEKST: S.P./ PŠS               FOTO:D. O./ PŠS

 

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn