1. ŽNL POŽEŠKO-SLAVONSKA 22. KOLO – Prvak je ponovno NK Kaptol

Datum objave: 10. 6. 2019. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Kaptolu je za obranu naslova prvaka trebao bod protiv Croatie na svom terenu, a Kaptolčani su Mihaljevčane nadjačali rezultom 17: 0.

U Kaptolu je bila sjajna atmosfera, potpuno dostojna proslave naslova prvaka, piše Sportalo.hr.  “Ne znam odakle bih počeo nego od mojih igrača koji su zaista marljivo radili da bi došli do ovoga, zaista nije ni malo lako obraniti naslov prvaka. Imali smo strašnu konkurenciju u Buku, ali smatram da smo ipak više pokazali što i tablica govori. Tri godine radimo i to dolazi na naplatu. Zahvala dečkima, zahvala navijačima, bivšem predsjedniku i upravi kao naravno i aktualnima! Hvala svim Kaptolčankama i Kaptolčanima koji su nam davali veliku podršku, kako danas tako i tokom čitave sezone, te našoj općini! Dečki su zacrtali da žele doći do sto golova u sezoni, ja im u svlačionici nisam ništa rekao, samo 11 koji kreću i oni su to odradili ovako kako su odradili! Svaka im čast! Iako su svi bili sjajni moram istaknuti našeg Branka Sadileka koji je prvi strijelac lige i naša velika snaga, ” rekao je nakon utakmice trener Kaptola Krešo Poleti.

Dodao je kako nakon ovog uspjeha slijedi kratki odmor, a podom pripreme za novu sezonu pri čemu se nadaju pojačanjima, ali i tribini na stadionu kako bi na taj način zaokružili lijepu sportsku priču.

IZVOR: sportalo.hr       FOTO: nkkaptol

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn