1.POŽEGA URBAN FEST/DOBRE VIBRACIJE – Urbani petak u gradu, zašto ne i cijeli vikend?

Datum objave: 02. 7. 2022. | Kategorija: Scena

POŽEGA – Pod sloganom “Dobre vibracije” najvrući ljetni mjesec u gradu otvorio je Požega urban fest. Premijerno izdanje događaja s potencijalom, organizirano na prostoru bivšeg atletskog stadiona, proteklo je u znaku velikog glazbenog tuluma na otvorenom, u režiji Big Band-a Požega & Požega Reunion-a, Electric Corna te Youth Orchestra i TBF.

Za sve one željne istinski gradskih sadržaja, najvrući ljetni mjesec otvorio je Požega urban fest, premijerno izdanje događaja s potencijalom, organizirano na prostoru bivšeg atletskog stadiona, pod pokroviteljstvom Grada, u suorganizaciji Turističke zajednice.

Svojevrsni glazbeni tulum na otvorenom, pod sloganom “Dobre vibracije”, u režiji Big Band-a Požega & Požega Reunion-a, zahvaljujući sjajnoj svirci odavno potvrđenih, publici omiljenih gradskih “limenjaka”, rasplesalo je Požežane svih generacija i na veliku pozornicu dovelo neka od najvećih “domaćih” imena koji su na estradni put krenuli upravo iz ovog grada, poput Ivane Kindl, Vesne Pisarović, Valerije Nikolovske, Brune Oberan Bošković, Mile Bauković, Jurice Leikauffa i drugih, a potom i ekipu disco-funk benda Electric corn i Youth Orchestra, juniora Big banda zbog kojih nema zime ni za glazbenu budućnost Grada.

Festival “dobrih vibracija” službeno je zatvorio nastup starih prijatelja grada, pionira hip-hopa na ovim prostorima, kultnog splitskog benda TBF. Odličan prostor i dobra posjećenost potvrdili su kako je riječ o festivalu s potencijalom koji bi, dugoročno, itekako mogao postati brend grada, uz određena “poštelavanja” i pokoji prateći sadržaj.

TEKST: S. Tarbuk                    FOTO: D. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn