ŽUPANICA U OBILASKU ŠKOLA: „Osluškujemo potrebe s ciljem što kvalitetnijeg obrazovanja naše djece“

Datum objave: 06. 10. 2021. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Požeško-slavonska županica Antonija Jozić, u pratnji zamjenika Ferdinanda Trohe i pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti Sandre Sekulić, bila je u radnom posjetu osnovnim školama u županiji, a kojima je osnivač Županija.

Tijekom radnog posjeta školama županici su se pridružili i gradonačelnici i načelnici s područja na kojima se pojedina škola nalazi te su uvidjeli potrebe škola i potrebna ulaganja kako bi djeci omogućili što bolje i kvalitetnije uvjete.

„Razgovarala sam s ravnateljima škola u Pleternici, Čaglinu, Kutjevu, Jakšiću i Kaptolu. Želja mi je osobno obići sve škole, susresti se s ravnateljima i načelnicima i gradonačelnicima te razgovarati o potrebama škola, od onih najmanjih do onih kapitalnih, najvećih. Obzirom na novo programsko razdoblje i reforme koje se planiraju želimo, kao osnivač, biti spremni za sve natječaje iz EU fondova, ali i, naravno, osluškivati sve one male potrebe s ciljem što kvalitetnijeg obrazovanja naše djece. Poseban naglasak želim dati i na područne škole i njihove obnove u mjestima gdje to još nije učinjeno. Stoga mi današnji obilazak i razgovor s ravnateljima i čelnicima gradova i općina izuzetno puno znači te im se na tome i zahvaljujem.“, rekla je županica Jozić te ujedno istaknula važnost jednosmjenske nastave.

TEKST: S. P/ PSŽ              FOTO: PSŽ

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn