ŽO HDZ POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE – Igor Krizmanić brisan je iz članstva HDZ-a

Datum objave: 19. 3. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Županijski odbor HDZ-a Požeško-slavonske županije večeras je raspravio situaciju oko prijave za obiteljsko nasilje člana gradskog i županijskog odbora HDZ-a te zamjenika predsjednika Gradskog vijeća Grada Požege Igora Krizmanića, izvijestio je na konferenciji za novinare predsjednik ŽO HDZ dr. Željko Glavić.

Županijski odbor HDZ-a večeras je raspravio situaciju oko prijave za obiteljsko nasilje člana gradskog i županijskog odbora HDZ-a te zamjenika predsjednika Gradskog vijeća Grada Požege Igora Krizmanića.
„S obzirom na to da je Igor Krizmanić sam podnio ostavku na sve stranačke dužnosti te izašao iz Gradskog vijeća, Županijski odbor je prihvatio tu njegovu odluku. Što se tiče statusa u stranci, brisan je iz stranke, dragovoljno je sam izašao iz Hrvatske demokratske zajednice“, rekao je predsjednik ŽO HDZ-a dr. Željko Glavić. “Jutros sam zatražio da taj slučaj rješava izvan stranke, da napusti stranku te da legitimnim, pravnim putem dokazuje je li to kleveta ili nešto drugo i on je to prihvatio,” dodao je Glavić.

Krizmanić je danas u priopćenju i naveo da se povlači sa svih stranačkih dužnosti, a izašao je i iz Gradskog vijeća grada Požege, no to je proces koji, kako je rekao Glavić treba rješavati Mandatna komisija. Na novinarsko pitanje je li imao saznanja da se tako nešto događalo u obitelji Krizmanić Glavić je odgovorio: “To su stvari od prije 15 godina, kroz te godine niti ja osobno niti je to bila neka priča u gradu koju bi mi svi znali. Dakle, nismo imali saznanja, ovo je za nas iznenađenje jer intenzitet optužbi je takav da doista ne može ne iznenaditi,”.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn