ZLATNI PLAVCI – Policijski službenici PU požeško-slavonske osvojili zlatne medalje na Zagrebačkom polumaratonu

Datum objave: 24. 8. 2020. | Kategorija: Sport

POŽEGA – “Iznimno smo ponosni na naše policijske službenike  koji su u svom svakodnevnom radu profesionalni i odgovorni te im čestitamo i vjerujemo da će i dalje nizati sjajne rezultate kako u sportskim aktivnostima tako i u daljnjem obavljanju policijskih zadaća!” poručili su iz PU požeško-slavonske.

Jučer je održan Zagrebački proljetni polumaraton koji se trebao održati još u ožujku, no međutim utrka je bila odgođena zbog epidemioloških razloga. Cestovna atletska utrka bila je ukupne duljine 21,098 metara i trčala se po ulicama Zagreba, a na njoj su sudjelovali i policijski službenici PU požeško-slavonske, policijska službenica u Policijskoj postaji Požega Marija Kelemen, policijska službenica Policijske postaje Pleternica Dragana Peula Marinović te policijski službenici Interventne jedinice policije David Jelušić i Ivan Iličić koji su ostvarili sjajan uspjeh i osvojili prvo mjestu u štafeti i zlatne medalje.

Iznimno smo ponosni na naše policijske službenike  koji su u svom svakodnevnom radu profesionalni i odgovorni te im čestitamo i vjerujemo da će i dalje nizati sjajne rezultate kako u sportskim aktivnostima tako i u daljnjem obavljanju policijskih zadaća!

IZVOR: PU požeško-slavonska

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn