ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO PSŽ – Javni poziv na cijepljenje protiv bolesti COVID-19

Datum objave: 16. 6. 2021. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije poziva sve zainteresirane punoljetne stanovnike Požeško-slavonske županije na cijepljenje protiv bolesti COVID-19 bez prethodnog naručivanja. Cijepljenje će biti organizirano u Požegi (17.6), Lipiku (18.6.) i Pleternici (19.6.).

Cijepljenje se provodi cjepivom proizvođača Moderna. Na cijepljenje je potrebno ponijeti zdravstvenu i osobnu iskaznicu. Na cijepljenje mogu doći samo osobe koje se cijepe prvi puta, a ne osobe koje trebaju primiti drugu dozu.

Cijepljenje će biti organizirano u Požegi, Lipiku i Pleternici u vremenu od 9 do 13 sati na dane navedenu u tablici u nastavku.

Uz zaštitu koje cjepivo pruža protiv bolesti COVID-19, cijepljeni prvom dozom cjepiva Moderna moći će preko sustava e-građanin ili u nadležnom HZZO-u (zdravstveno osiguranje) zatražiti EU digitalnu COVID potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva i potvrda će im biti valjana naredna tri tjedna. Po primitku druge doze, potvrda će biti valjana najmanje sedam mjeseci.

Više informacija o EU digitalnoj COVID potvrdi na https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/hr.

TEKST: S. P.             FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn