ZAPOČEO DJEČJI TJEDAN U POŽEGI – Svi požeški vrtići zajedno, raspjevano i razigrano

Datum objave: 03. 10. 2022. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Veselom pjesmom i igrom započeo je Dječji tjedan u dječjem vrtiću Rudinska. Mališani iz svih požeških vrtića bili su gosti svojih vršnjaka i njihovih odgajateljica, te im pripremili niz radionica i igara.

„Zaista je bilo prekrasno otvorenje, iznad svih očekivanja. Ovim smo započeli, a očekuje nas još aktivnosti. Sutra je u 9 sati u prostoru Društva Naša djeca Požega radionica Gradskog muzeja Požega. Nakon toga, u 19 sati u organizaciji Društva i Udruge mali princ imamo jedno odlično predavanje u Gradskoj knjižnici Požega. U srijedu nas očekuje jedan spektakl na Trgu sv. Terezije, događaj za djecu i za odrasle s početkom u 10 sati“, najavila je Sanja Mišić, u ime društva „Naša djeca“ Požega, te zahvalila vrtiću Rudinska na organizaciji i gostoljubivosti.

Pripremili smo za djecu likovne i natjecateljske aktivnosti, fitnes, mali aerobik, sadnju bosiljka kojeg ćemo poslije upotrijebiti za ručak. Zahvaljujem se Društvu Naša djeca i Gradu Požegi na ukazanom povjerenju da ovdje održimo otvorenje. Ako smo uspjeli, jako smo sretni, a s obzirom na reakcije djece, bilo je fantastično“, rekla je ravnateljica Dječjih vrtića Požega Sanela Kovačević.

TEKST: B.S.T.                     FOTO: B. S. T.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn