ZAJEDNO U RATU, ZAJEDNO U MIRU – Karavana sjećanja u Požegu dolazi 16. studenoga

Datum objave: 10. 11. 2021. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Pod poznatim geslom “Zajedno u ratu, zajedno u miru” moto karavana koju čine motociklisti iz cijele Hrvatske i ove će godine krenuti preko Prevlake do Vukovara kako bi odali počast žrtvama grada heroja u Domovinskom ratu. Već tradicionalno, Karavanu sjećanja ugostit će MK Independent u Požegi, a požeški čopor spreman je dočekati “braću po oružju i cestama”.

Povodom obilježavanja 30. godišnjice Sjećanja na žrtvu Vukovara Moto klub Korčula u suradnji s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata i motoklubovima iz cijele Hrvatske organizira tradicionalnu vožnju motorima od Prevlake do Vukovara od 13. do 18. studenoga. Iz Smokvice na Korčuli cure i dečki na motorima krenut će 13. studenoga, a u Požegu bi prema planu rute trebali stići u utorak, 16. studenoga oko 17,00 sati.

Kao i prethodnih godina, kod Spomen obilježja poginulim braniteljima na Trgu 123. brigade zapalit će svijeće i odati počast herojima koji nisu među nama, a za okrepljujući i dobar odmor pobrinut će se požeški MK Independent.

Plan putovanja i program ovogodišnje Karavane pogledajte ovdje.

TEKST: S. Pok               FOTO: S. Pok (arhiv)

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn