ZAJEDNO DO OSTVARENJA SNA: Za Lukin put u Švicarsku – palačinke, letovi i podrška prijatelja

Datum objave: 03. 11. 2016. | Kategorija: Društvo

n

POŽEGA – Učenici i nastavnici OŠ Antuna Kanižlića danas gotovo cijeli dan peku palačinke u akciji “Palačinkom do Švicarske” kako bi pomogli učeniku osmog razreda Luki Brusu, vrsnom mladom sportašu i članu Karate Do kluba Požega Luki Brusu, koji je dobio pozivnicu na 44. Europsko natjecanju u karateu koje će se održati u Švicarskoj u gradu Siggenthalu. Uz Kanižlićevce, akciji su se pridružili i članovi Letačkog kluba Bumbar iz Požege.

“Ostvarenje sna jako je blizu  i želim se zahvaliti svima koji su nam pomogli kako bi otišli u Šivcarsku. Zahvalit ćemo se dobirm rezultatima i našim trudom, Svjestan sam kako će konkurencija tamo biti jaka, ali ja sam trenirao i uvijek dajem sve do sebe kako bih ostvario rezultat, a ova akcija veliki mi je poticaj da idem naprijed, očekujem ono najbolje i ostanem u ovoj borilačkoj vještini te i dalje osvajam  medalje i na pravi način promoviram svoj klub i grad, ” rekao nam je Luka, nositelj crnog pojasa koji karate trenira već šest godina.

nn

“U pitanju je Wado kai europsko prvenstvo u Švicarskoj. Došli smo na način da smo prošli kroz seminare ali i ostvarili  rezultate na međunarodnim natjecanjima. To je jedno od jačih natjecanja, jer karate je ušao u olimpijski sport. Ovo je stepenica do samog nastupa na olimpijadi u Tokiju i iznimno je vrijedna priprema za sve nove izazove,” pojasnio je Lukin trener, predsjednik Karate Do kluba Požega, Zdenko Oroz. Palačinke će se prodavati i sutra u pješačkoj zoni od 9,00 sati, a podršku Luki, uz njegovu školu, dali su i mediji te  donatori koji su prepoznali vrijednost njegovo sportskog sna.

TEKST: S. P.      FOTO: S. P.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn